Pénteken az előkészületeké a főszerep, míg szombaton és vasárnap folyamatosan pattognak a teniszlabdák a Szombathelyi Sportliget pályáin. A Haladás VSE tenisz szakosztálya hosszú évek óta igyekszik odafigyelni arra, hogy valamennyi korosztály számára biztosítson edzési és versenyzési lehetőséget. Néhány hete még a legkisebbek ragadtak ütőt, ezen a hétvégén pedig az idősebbeken lesz a sor.

Szombathely Város Szenior Bajnokságának ad otthot a sportliget hat salakos pályája, amelyeken páros, valamint megfelelő számú jelentkezők esetén akár vegyespárosok is összemérhetik majd tudásukat. A Haladás VSE és a Szenior Tenisz Szövetség összefogásából megvalósuló erőpróbára a 30-80 éves korosztály képviselőit várják és mindkét nem bizonyságot adhat tudásáról.

Érdekesség és egyben jól tükrözi, hogy milyen komoly versenyről van szó, hogy a hétvégi tornán az STS (SmarTenniScoring) eredményjelző és szervasebességmérő rendszer üzemel, amelyet pénteken telepítettek a szervezők. Ennek fényében kiemelt rendezésről van szó, érdemes tehát kilátogatni – akár nézőként, akár résztvevőként – a szombathelyi Szenior Tenisz Bajnokságra.

További részletek a Haladás szakosztályának közösségi oldalán.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!