A szerdai nap során megrendezték a Halmosi Zoltán Vas Megyei Kupa 3. fordulóját, ahol több meglepő eredmény is született. 

Nem alakult könnyen a Király SE számára a szerdai nap, a szombathelyiek már az első félidőben hátrányba kerültek, ám a második etapban sikerült megfordítaniuk a találkozó állását, így ha nehezen is, de bejutottak a következő körbe.

Egy öngólnak köszönhetően a Celldömölk is hátrányba került Söptén, ám szinte egy percen belül sikerült is egyenlíteniük, és végül magabiztosan húzták be a továbbjutást.

Magabiztos továbbjutásból nem ez volt az egyetlen: a Jánosháza szépen kitömte a harmadosztályú Csörötnek csapatát.

A meglepetések kategóriájába sorolható, hogy több első osztályú egyesület is alulmaradt alacsonyabb szintű ellenfelével szemben: a Vasvár Pecölben, a Körmend pedig Sében búcsúzott a vasi kupától.

Két találkozó büntetők után dőlt el: a Mersevát a Szeleste-Pósfa ellen győzedelmeskedett, míg a Vép a Táplán ellen jutott tovább büntetőrúgásokat követően.

A hétvégi bajnoki összecsapásuk előtt a Rábapaty és a Répcelak a kupában is megmérkőzött egymással, amelyet végül a hazaiak vívtak meg sikerrel.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!