A nyáron sem unatkoztak a Haladás VSE tenisz szakágának képviselői, hiszen a felkészülés és kisebb versenyek mellett kedvcsináló táborozásra is fordítottak a szűkös időből. Ráadásul az ősz beköszöntével egymást érik a versenyek, így az edzések és a versenyeztetések váltják egymást. Kiemelt rendezvényt is sikerült tető alá hoznia a klubnak, amely visszatérő program volt a sportág életében.

A Magyar Szenior Tenisz Szövetség és a Haladás VSE összefogásának eredményeként ismét az idősebb generáció képviselői ragadhattak ütőt, hogy két napon keresztül pattogjon a labda és kiderüljön: ki a legjobb?! A gondos előkészületeknek köszönhetően a 30-tól a 90 éves korosztályig igyekeztek a szervezők mindenkit megmozgatni és ez látva a végeredményt, maximálisan sikerült is.

A rendezvényen tiszteletét tette az örökös magyar bajnok Szabó Éva, aki hosszú évtizedekig szállította menetrendszerűen a Haladásnak és Szombathely városának a sikereket. Ezúttal nézőként emelte a program színvonalát, amelyre azért sem lehetett panasz, mert az ország különböző pontjairól is érkeztek teniszezők. Többen kiemelték, hogy szívesen tértek vissza Szombathelyre és reményüket fejezték ki a folytatást illetően.

2015 óta kisebb-nagyobb akadályok miatt nem valósulhatott meg ez a tenisz bajnokság, amely a honi sportág kínálatában is egyedülálló. A szervezők igyekeztek a folyamatos fejlődés jegyében újítást is bevetni: a világ valamennyi teniszversenyén használt STS SmarTenniScoring eredményjelző és szervasebességmérő rendszer a vasi megyeszékhely erőpróbáján is kiválóan bizonyított.

Az eredmények ezen linken olvashatók!

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!