A magyar futsal válogatott selejtezőjének köszönhetően ismét jó pár napos szünet köszöntött be az élvonalbeli bajnokság csapatainak. Ezt ugyanakkor lehetőséget biztosít az együtteseknek a feltöltődésre és a taktikai elemek gyakorlására. Szinte kivétel nélkül mindegyik jól jött volna a Haladás VSE alakulatának, amely a szezont nem kezdte túl jól, akad már veresége és döntetlenje is a vasi gárdának.

Az elmúlt időszak mégsem volt könnyű Juanra Calvo vezette szakmai stáb számára. Egyrészt a sérülések, másrészt a kulcsjátékosok hiánya nehezítette a közös munkát, hiszen a legtöbb futsalost a címvédő gárdája delegálta a válogatottnak. A szünetben igyekeztek a szombathelyiek a hibákat kijavítani, taktikailag felkészülni, hiszen nehéz időszak kezdődik a Haladás számára.

A nemzetközi porond előtt még a bajnokságban kellene minél több győzelmet aratni úgy, hogy néhány nap alatt kétszer is pályára lépnek a szombathelyi játékosok. Elsőként hétfőn az Á Stúdió Nyíregyháza látogat a vasi megyeszékhelyre. Az újonc pedig szeretne kellemetlen vendég lenni és pontot, pontokat szerezni az összecsapás során.

A vasi együttes a Veszprém és a Berettyóújfalu elleni vereség mellett legyőzte a Magyar Futsal Akadémia csapatát, míg a Kecskemét ellen döntetlent ért el. A Haladás így négy lejátszott mérkőzés után 4 szerzett ponttal a 6. helyen áll, amelyre a héten még egy kemény összecsapás vár, hiszen jelenleg az Aramis 100%-os teljesítménnyel áll az élen és a budaörsi csapat pénteken vizitál Vas megyében.

Haladás VSE – Á Stúdió Futsal Nyíregyháza
2022. szeptember 26. – 18:30
Szombathely, Haladás Sportkomplexum

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!