A Szombathelyi Önkormányzat és a Pannonsport Kft. összefogásában valósult meg a női, férfi és vegyes kategóriában hat korosztályban (U12/U14/U16/U18/Open/35+) lebonyolított verseny, amely a rajtcsomagok átvételével, a szabályok ismertetésével kezdődött.

Ezután a megnyitó következett, ahol részt vettek a Falco Eb-t is megjárt kosarasai, Perl Zoltán és Keller Ákos is, de természetesen a város kosárlabdabarát polgármestere, dr. Nemény András is.

A Pannonsport Kft. ügyvezetője nemcsak a szombati sporteseményről, hanem a hétvégi Torna Világkupáról is beszélt kameránk előtt.

Aztán megkezdődtek a különböző korosztályok és kategóriák meccsei, a kilátogatók pedig igazán izgalmas és fizikális összecsapásokat, sok esetben látványos megoldásokat láthattak.

 

A mérkőzések között jótékonysági dobóversenyt tartottak és új műsorral jelentkezett a Face Team is, ahol az akrobatikát kifejezett showelemként élvezhettük. A döntőket követően az eredményhirdetésre a kora délutáni órákban került sor.

A győztesek: U12  – Sólymok, U14 fiúk – Freak Team, U14 lányok – Reptéri Capybarák, U16 fiúk – Babzsák Boys, U18 – Ringers, Open nő – SZOESE, Open férfi – Mi csak ide feljárunk, +35 – Super-Dupers

A büntetődobásoknál Paksa Péter, a 2ball-ban Püspöki Lotti és Plózer Petra, míg a 3 pontos dobásoknál Horváth Barnabás bizonyult a legjobbnak.

A jótékonysági dobóversenyen 125 000 Ft gyűlt össze, amit a szerveő Pannonsport Kft. megdupláz, így Horváth Ármin családja 250 000 Ft-it kap.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!