A Vas Megyei III. osztályú labdarúgó bajnokságokban is lezajlott a 7. játéknap, mindhárom régióban leginkább a hazai csapatok örülhettek. 

Jegyzőkönyvek, tabella

Két döntetlen mellett csupán egy vendég siker született a körmendi csoportban, a 7. forduló legsimább győzelmét pedig a címvédő Magyarszecsőd aratta a Nagyrákos ellen.

Jegyzőkönyvek, tabella

A mágikus 3-as szám. Ezzel a mondattal lehetne jellemezni a sárvári régiói hétvégi küzdelmeit, ugyanis 7 együttes is 3 találatot szerzett a 7. fordulóban. Érdekesség, hogy itt is csupán két idegenbeli siker született. Érdemes még megemlíteni, hogy a Sótony is megszerezte első szezonbeli győzelmét, így csak a hétvégén már létszámgondokkal is küzdő Mesterinek nincs se győzelme, sem pedig pontja a bajnokságban.

Jegyzőkönyvek, tabella

15 gólt hozott a Balogunyom és a Gyöngyösfalu összecsapása, de a többi találkozón is potyogtak a gólok szép számmal. A “kőszegek” csatáját ezúttal a Kőszegszerdahely nyerte, amely így meg is előzte a Kőszegi FC-t a tabellán. A fordulónak épp az ő sikerük volt az egyetlen vendég győzelme.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!