A nyári időszak után valamennyi egyesület és szakosztály életében a szeptember a versenyidőszak kezdetét jelenti. Nincs ez másként a Haladás VSE cselgáncsozói számára sem, akik néhány hete egy rövid pihenőt követően álltak munkába. A kemény alapozás és egyéni fejlesztés után pedig következhetett a mélyvíz, hiszen az őszi időszak rengeteg versennyel várta a sportolókat.

Az első komolyabb állomásra a legutóbbi hétvégéig kellett várni. 2022. szeptember 25-én Tatabányán gyűltek össze a judó szakág jeles képviselői. Itt bonyolították le a Faragó Benjámin Emlékversenyt, amely nyílt regionális rangsorverseny is volt. A szombathelyi különítmény nyolc cselgáncsozóval vett részt az erőpróbán és nem is okoztak csalódást.

Antóni Zoltán szakosztályvezető tanítványai hétszer állhattak dobogóra – közte négy arany, egy ezüst és két bronzérmet szereztek az ifjú versenyzők. A Diák A, B, C, D valamint serdülő korosztályban szereplő judókák között Kiss Zétény két külön kategóriában is bronzérmes lett és a többi cselgáncsozó szereplése is bizakodásra adhat okot a jövőt illetően.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!