Alig néhány napja bonyolította le a Haladás VSE a Szenior Tenisz Szövetség felkérésére a Szenior Kupát, amely során a 30 évesnél idősebb sportbarátok tehették próbára tudásukat. Akadt, aki az ország túlsó végéről látogatott a vasi megyeszékhelyre, de akadt ismerős arc is. Részt vett a bajnokságon a címvédő futsalcsapat vezetőedzője Juanra Calvo is.

Majd a legutóbbi hétvégén már újabb rendezvénnyel csábította a sportág szerelmeseit a zöld-fehér klub szakosztálya, amelyet az égiek is megtiszteltek. A késő nyári időjárás remekül kiszolgálta a kilátogató érdeklődőket. A Szombathelyi Sportliget pályáin ezúttal a család minden tagjára gondoltak a szervezők. A kisgyermekektől a nagyszülőkig mindenki ütőt ragadott és ezúttal nem csak a győzelem megszerzése volt a cél.

A családi tenisznap ugyanis sokkal többről szólt. A játék öröme, a mozgás megszeretettése, az egészséges életmódra való ráhangolódás mellett a tenisz kipróbálása mind alternatívát nyújtott. Szabó Hajnalka szakosztályvezető irányítása mellett pedig mindenki megtalálhatta a számítását ezen a rendezvényen. A mottó pedig mi más lehetne egy ilyen program után, mint “jövőre, veletek, ugyanitt”!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!