Nyugodtan kijelenthető, hogy a Haladás VSE súlyemelő szakosztályának kiválóan sikerült a nyári felkészülése. A kisebb pihenőt leszámítva folyamatosan dolgoztak Márkus Erzsébet és Ligeti Ferenc tanítványai, akik az őszi versenyszezonra hangoltak. Ráadásul a naptárt böngészve egyértelművé vált, hogy az erőpróbák egymást érik, így sok ideje nem lesz a sportolóknak a regenerációra.

A meghívásos nemzetközi megmérettetést követően a korosztályos országos bajnokságon is remekeltek a szombathelyi versenyzők. A legutóbbi hétvégén pedig a legifjabb generáció is bemutatkozott és nem is akármilyen eredményekkel jelezték a sportbarátoknak, hogy kiváló műhelymunka folyik a Rohonci úton. A 2022-es őszi Nyugat-Magyarorszàgi TINI Bajnokságon tarolt a vasi csapat.

Az erőpróbának Székesfehérvár adott otthont és ezúttal nemcsak a súlyok, hanem a technikai kivitelezés is fontos volt a résztvevőktől. A Haladás szakosztályát tizenhárom fő képviselte és kivétel nélkül mindegyik versenyző dobogóra állhatott. A prímet Darabos Jázmin és Jáger Milán vitte, akik nemcsak saját korosztályuk illetve súlycsoportjuk legjobbjai lettek, hanem az abszolút mezőnyben is elsők lettek.

2022. èvi őszi Nyugat-Magyarorszàgi TINI Bajnokság
Szèkesfehèrvàr

A Haladàs VSE versenyezőinek eredmènyei:
1.hely Jàger Milàn kölyök 36 kg ès 1.hely Abszolùtban
2.hely Ferenczy Flòriàn fiù 40 kg
3.hely Kiss Martin fiù 40 kg
4.hely Kovàcs Martin fiù 40 kg
1.hely Hittèr Tibor fiù 45 kg
3.hely Hancz Bàlint fiù 45 kg
1.hely Ròzsavölgyi Benedek fiù 55 kg
1.hely Böndicz Imre fiù +89 kg
2.hely Horvát-Takàcs Roland fiù +89kg
1.hely Hegedüs Mia serdülő 55 kg
1.hely Darabos Jàzmin serdülő 71 kg ès Abszolùt 1.hely
2.hely Tòth Mira serdülő 71 kg
2.hely Kovàcs Adriàn serdülő 49 kg

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!