A 3 kategóriában szombaton megrendezett emékverseny történéseiről, megnyitójáról ITT már írtunk, most jöjjenek a győztesek és helyezettek, valamint a díjátadáson készített fotóink!

A hölgyek kategóriájában mindenkit győztesnek tekintettek a főszervezők, mivel dr. Andits Tamásné dr. Horváth Ágnesék kiváló mérkőzéseket játszottak, szinte 5 órán át pattogott náluk is a teniszlabda.

A hölgyeknél egy speciális, ,,mindenki volt mimdenkivel” szisztémás tornát hoztak le, jó hangulatú “körmeccses” formában, amelyben szuperdöntetlen eredmény jött ki: végül is Mindenki Győztesnek lett kihirdetve!

A szenior kategória, vagyis a +120 évesek csoportjában az 1-3. helyezett közé idén is ugyanazok a duók kerültek, de mégsem történt címvédés. A győztes páros tagjainak összéletkora 132 év (!!!). Velük beszélgettünk.

A győztesek Palotai Zoltán főszervezőtől, Szabó Pétertől, a Savaria Tenisz Centrum vezetőjétől és dr. Anditsné dr. Horváth Ágnestől vehették át a serlegeket és az okleveleket, de övék lett az Intersport által felajánlott vándorserleg is, amit 1 éven át örizhetnek, hogy aztán megvédhessék. 

Végeredmény: 1.Hajszán Imre-Jóna László, 2. dr. Birosz Béla-Polyák Kálmán, 3. Rajki Csaba-Palotai Zoltán. 

Ezt követően a Kiss-Pálóczi – Ceglédi-Simonits csatába is betekintettünk.

A nyílt kategória 1. helyezett párosáról döntő összecsapás után díjátadás következett.

1. Kiss Ferenc – Pálóczi László, 2. Molnár Róbert – Molnár Bálint, 3. Ceglédi Gábor és Simonits Péter.

A nyílt kategória győztese számára Tihanyi Tibor, dr. Andits Tamás korábbi páciense ajánlott fel vándorserleget.

 

A Dr. Andits Tamásról elnevezett tenisz emlékversenyt a tervek szerint 2023-ban is megrendezik.  

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!