AVUS – Oázis SC 14-11 (5-3, 3-2, 3-2, 3-4)

Szombathely, AVUS-aréna – 100 néző. 

A szombathelyi gólokat Csaba M. 3, Hajmási A., Galambos B, Juhász S. 2-2, Szabó B., Kovács K., Németh B., Makarenko B., Berényi B. 1-1. 

Az 1. negyedben tisztességes előnyt épített ki az AVUS, hiszen alig 1 perc után Juhász S. és Csaba M. góljaival már 2-0 állt az eredményjelzőn. Aztán egalizáltak ugyan a vendégek, de Juhász S. és Csaba M. újabb gólokkal jelezte, hogy a hazai gárda az esélyes, 4-2. A szépítő találat után Németh B. is akcióból volt eredményes, 5-3.

A 2. negyedben Makarenko B. emberelőnyből, Kovács K. és Hajmási A. pedig akcióból talált be, 8-5.

A 3. negyedben Berényi B. és Csaba M. 5 méteresből, Szabó B. pedig akcióból lőtt gólt az Oázis kapujába, 11-7.

A negyed nem úgy folytatódott, ahogy azt a hazaiak eltervezték, a szombathelyieknél Hajmási A. és Galambos B. ugyan kétszer is betalált, de 14-8-as biztos AVUS-vezetés után sajnos már csak a vendégek szereztek gólt, méghozzá hármat is, 14-11 lett a vége.

A szombathelyiek mestere, Zoufal Norbert értékelte kérésünkre a látottakat.

– A lényeg, a 3 pont megszerzése volt, a célunkat elértük. Nagyon sok hiányzónk miatt számos fiatal kapott lehetőséget. Ennél sokkal többre lesz szükség a jövő héten, amikor Debrecenben vár ránk egy komoly megmérettetés. Köszönjük szurkolóinknak, hogy újra szép számmal látogattak ki és buzdítottak bennünket – fogalmazott Zoufal Norbert.

Az AVUS 3 forduló után 5 ponttal a 6.helyet foglalja el. A 4. játéknapon, október 8-án a listavezető debreceniek otthonába látogatnak az aligátorok. 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!