A szombathelyi amatőr tenisz csapatbajnokság újraindítása sikeres kezdeményezés, a legutóbbi forduló eredményeiről ITT írtunk.

A tavasszal közzétett felhívásra 12 teniszcsapat nevezett, akik két kategóriában (férfi nyílt amatőr és férfi +50 évesek amatőr) versenyeznek azóta is.

Palotai Zoltán főszervező érdeklődésünkre elmondta, hogy az egyes kategóriákon belül minden csapat játszik mindenkivel (a „klasszikus”: 2 szingli és egy páros). A nyílt kategóriába 4 csapat nevezett, itt duplán, kétszer is megmérkőznek egymással a csapatok. Összesen közel 120 mérkőzést bonyolítanak le.

A legutóbbi “teniszpénteken”, október 14-én mozgalmas napot élhettek meg a tenisz csb résztvevői, történt ugyanis, hogy 3 csapatmérkőzést sikerült lejátszani a gyönyörű időben, a Savaria Tenisz Centrum nagyszerű pályáin.

A +50-es kategóriában feszültek egymásnak a csapatok, a következő párosításban: Royal-Harangláb 3:0, FOLT-ÁLPROFIK 3:0 – a FOLT csapata ezzel a győzelemmel kiharcolta, hogy biztosan a dobogón végez majd.

A Palatinus-CSALI meccsből egy szinglit tudtak lejátszani, ezen a Palatinusos Kiss Ferenc nyert 2:0 arányban a CSALI csapatát erősítő Héra Zsolt ellen, a hátralévő másik szinglit (Hajszán Imre-Várkony Győző), valamint a páros mérkőzést ezen a héten pótolják.

Izgalmas és fontos meccsek elé nézünk, valószínűleg az október 21-i összecsapások döntenek az első két hely sorsáról.

Aki teheti, látogasson ki a Savaria Tenisz Centrumba és szurkoljon a legjobbaknak!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!