A férfi teke Szuperliga 6. fordulójában a Szentgotthárdi VSE csapata Répcelakra látogatott, hogy összemérje tudását egy vasi rangadón belül a helyi alakulattal.

Az első sorban Bíró Patrik három szettben is minimális különbségű meccset vívott Cseh Bence ellen, ami végül a vendégek pontjával zárult. Ezt követően hazai pont köveztkezett: Horváth Zoltán a rá jellemző magabiztossággal 4-0 szett aránnyal és 66 fát hozva nyert Cserpnyák Martin ellen.
A második sorban Tóth Áron kiváló játékával újabb csapatpontot szerzett a Répcelaknak, de a másik párban Horváth Viktor felülmúlta Szabó Attilát, így 2:2-re módosult az állás 4 párost követően.
A befejező sorban Móricz Zoltán szintén 4-0-ás aránnyal és a nap legjobb eredményével hozta a pontot a répcelakiaknak. Molnár Pál az utolsó szettig kiélezett mérkőzésen végül alulmaradt a vendégeknél a nap legjobb eredményét elérő Pákai Zsolttal szemben.
A többlet fával így végül 5:3-as győzelemnek örülhetett a hazai csapat.
A 7. fordulóban szombaton 14 órakor a Répcelaki SE az Ajkai Kristály SE vendége lesz, míg a Szentgotthárdi VSE 12 órakor a Zalaegerszegi TK-t fogadja.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!