Időről időre valami újba fognak a Szombathelyi Futóklubnál. Nem véletlen, hogy a baráti összejövetelekből, közös futásokból hamarosan csoportos edzések következtek. A szabadidősport egyesület megalakulását követően pedig különböző rendezvények színesítették a vasi megyeszékhely sportpalettáját. Az Éjszakai futás egyik alappillére a programkínálatnak, de a legutóbbi felhívás is ebbe a kategóriába tartozik.

A Halloween Run 2022 kezdeményezés célja, hogy megszólítsa valamennyi korosztályt, jelmezt öltsenek és közös testmozgással tegyék emlékezetessé az őszi estét. A “Rém jó futásra” pedig szép számmal jelentkeztek a futócipőbe bújt résztvevők, akik ezúttal az öltözékben is különböztek. Igyekeztek a sprotbarátok a kreatív oldalukat is bemutatni ezen a közös kocogáson.

Ennek megfelelően nem hiányozhattak az ördögök, boszorkányok és a merész zombik, illetve akadt olyan szervező, aki Joker jelmezét öltötte magára. A felhívás sikerét jól mutatja, hogy ezúttal is akadtak olyan indulók, akik biciklivel vagy épp házi kedvencével tette meg a távot. Egyetlen kitétel volt csupán, hogy testmozgással búcsúztassák október utolsó napját. Ez pedig maradéktalanul sikerült is!

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!