Pénteken két csapatmérkőzés szerepelt a szombathelyi tenisz csapatbajnokság műsorán.

A férfi -50-es kategóriában, a már bajnok Safako csapata a veretlenség megőrzéséért “szállt ringbe”, lépett pályára a már mindenképp 3. helyezett Kettőshuba duó ellen. A Sáfrány Ákos, Molnár Róbert összetételű Safako végülis nagy csatában, izgalmas szetteket követően 2-1 arányban bizonyult jobbnak (1:1-es szingli állàs után, a párost megnyerve) a Kettőshuba csapatát alkotó Hujber Zoltán, Hulman Zsolt kettős ellen.

A +50-es kategóriában a Palatinus egyesület csapata ezúttal a Hajszán Imre, Pálóczy László, Palotai Zoltán összetételben biztosította be a bajnoki címét, ezúttal a Szalai János, Takács Zsolt, Németh Gábor összeállításban szereplő Harangláb csapata volt sz ellenfél. Az eredmény: 3-0 lett a Palatinus javára.

Ebben a kategóriában is kialakult a végső sorrend (egy csapatmérkőzést még e héten pótolnak, de az már nem befolyásolja a végső helyezéseket.

 

Bajnok lett a Palatinus (Kiss Ferenc, Hajszán Imre, Pálóczy László, Polyák Kálmán, Palotai Zoltán) csapata!
Ezüstérmes a CSA-LI (Dr. Rajki Csaba, Héra Zsolt, Várkony Győző), míg a bronzérmet a FOLT (Donázy Ottó, Máyer László, Schmidt Tamás, Szabó Ferenc) csapata gyűjtötte be.

A csapatbajnokság eredményhirdetéséről hamarosan szintén hírt adunk.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!