Már csak egy tag maradt az aranykorszakból, Gerard Pique elbúcsúzott a katalán drukkerektől! Az elmúlt időszakban kevesebb lehetőséghez jutó középhátvéd meghozta a döntését, és a hétvégi, Almeria ellen megnyert bajnokin elköszönt a szurkolóktól, de elmondta, ő itt született, és itt is fog meghalni! 

Gerard kétségtelenül az egyik legmegosztóbb játékosa volt a Barcelona történetének, pályafutása során (klub- és válogatott szinten is) mindent megnyert, ám a pályán kívüli dolgai miatt sokan nem szerették, Piqué azonban egy nap elnökként fog visszatérni a katalánokhoz, ez szinte borítékolható.

A pályafutásáról egy kiváló cikket állított össze az EuroBarca, ezt ide kattintva érheted el.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

FC Barcelona (@fcbarcelona) által megosztott bejegyzés

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

FC Barcelona (@fcbarcelona) által megosztott bejegyzés

Annyi szerelem és szenvedély, amely létrejött a Barcelona és köztem, azt hiszem, ideje hagyni egy kis levegőt, egy kis szünetet is. És meg vagyok győződve arról, hogy a jövőben még visszajövök, ismét itt leszek. Ez nem búcsú. 17 éves koromban elmentem (Manchester Unitedbe – a szerk.), mert úgy éreztem, hogy abban a pillanatban arra van szükségem, új impulzusokra. A nagyapám már születésemkor taggá tett a Barçában. Én itt születtem, és itt is fogok meghalni.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!