Az Union Berlin múlt csütörtöki Európa-liga-mérkőzésén súlyos sérülést szenvedő Schäfer András már túl is van a műtéten, és az Instagramon keresztül üzent a drukkereknek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Andras Schafer (@andras_schafer) által megosztott bejegyzés

Séfi a közmédiának optimistán nyilatkozott, miszerint az Union jövőévi első meccsén már pályára is lépne.

„Igazából minden azon múlik, hogy mennyire gyorsan gyógyul a csont, de úgy tervezem, hogy az edzőtáborba elutazom majd a csapattal és a téli szünet utáni első bajnokin szeretnék pályára lépni” – nyilatkozott Schäfer, és hozzátette, sérülés sohasem jön jókor, ugyanakkor ez bekövetkezhetett volna sokkal rosszabb időpontban is.

„Három Bundesliga- és két válogatott mérkőzést így is ki kell hagynom, ami nagyon fáj – jelentette ki a középpályás, akinek múlt csütörtökön, a belga Union Saint-Gilloise elleni idegenbeli mérkőzésen sérült meg a jobb lábfeje. – Az Európa-ligában teljesen más mérkőzéseket játszunk, mint a bajnokságokban, először úgy találkoznak egymással a csapatok, hogy nem igazán ismerik egymást, aztán a visszavágókra már jobban fel lehet készülni, ezt jól mutatja a mi példánk is. Tavasszal lesznek olyan párosítások, amelyek a Bajnokok Ligájában is megállnák a helyüket, és ez jól mutatja, hogy milyen erős ebben a kiírásban az Európa-liga, bár szerintem már a múltkoriban is az volt.”

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!