A 10. fordulóval folytatódik az élvonalbeli futsal bajnokság. Az NB I-es címvédő Haladás ráadásul a nemzetközi porondot követően az ELTE-BEAC ellen alapozta meg a hangulatot és bizonyíthatnak ismét saját közönségük előtt is. Juanra Calvo tanítványai a Bajnokok Ligájában egy rendkívül erős csoportban végeztek a negyedik helyen, amivel befejeződött számukra a szereplés.

Így minden erővel a hazai pontvadászatra illetve a hamarosan startoló Magyar Kupára koncentrálhatnak. Szükség is lesz rá, hiszen a bajnokságot visszafogottan kezdték Dróth Zoltánék és nagyobb hátrányt fokozatosan tudták ledolgozni. Az alapszakasz féltávjához közeledve már a negyedik helyen áll a vasi klub, a listavezető Berettyóújfalutól öt pontra lemaradva.

Ennek a különbségnek a faragását megkezdhetik szombaton a Haladás Sportkomplexumban, ahol vérbeli rangadó vár a zöld-fehér mezesekre. A házigazda amúgy jó formában volt, hiszen a legutóbbo öt találkozóját megnyerte. A DEAC viszont többször is megtréfálta már korábban a szombathelyieket és biztosra vehető, hogy ezúttal sem feltartott kezekkel érkeznek az összecsapásra.

Haladás VSE – DEAC
2022. november 12. – 18:30
Szombathely, Haladás Sportkomplexum

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!