A Vas Megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságokban is pattogott a labda a hétvégén, az északi régióban a 14., míg a déliben a majdnem teljes egészében elhalasztott 11. forduló küzdelmeit rendezték meg.

Jegyzőkönyvek, tabella

Rangadót nyert a listavezető Uraiújfalu, akik a hétvégén a mumusnak számító Bozsokot győzték le hazai pályán. A találkozó meddő vendég mezőnyfölényben telt, ám a hazaiak egy hatalmas védelmi hibát kihasználva megszerezték a vezetést, majd a második etapban egy gyors kontrát követően lezárták a találkozót. Ez a siker azt is jelenti a újfalusiak számára, hogy biztosan őszi elsőként mehetnek téli pihenőre, mivel a Lukácsháza vereséggel zárta a gércei látogatását a 14. játéknapon. Gólzáporos meccset hozott a Sé és a Kemenesmagasi összecsapása, de a Gencsapáti és a Mersevát meccsen is 8 alkalommal rezdült a háló.

Jegyzőkönyvek, tabella

Bepótolták a szinte teljesen elhalasztott 11. fordulót a déli régióban. A Csákánydoroszló hibátlan mérleggel, 11 mérkőzésen 11 győzelemmel zárta az őszt, az utolsó játéknapon a Felsőcsatári elleni gála alkalmával ünnepelhettek. Idegenben győzött a Rum és a Bajánsenye alakulata, míg a Gyöngyöshermán egy izgalmas összecsapáson tartotta otthon a három pontot a Szentpéterfa ellen.

A forduló rangadóján a Nádasd könnyedén győzte le a Horvátnádalja csapatát. Az Egyházasrádóc – Őriszentpéter összecsapás egy gólt és hazai sikert hozott, a találkozóról fotókat is hoztunk.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!