Vereséggel ért véget az ősz a Szuperligában: az utolsó fordulóban a Bajnokságot 4 ponttal vezető Zengő Alföld Szegedi TE otthonába látogatott a Répcelaki SE tekepcsapata.
Remekül indult a meccs vasi szempontból, hisz az első sorban Bíró Patrik 649 fával elhozta a Répcelak első csapatpontját Szél Tibor (583 fa) ellen. Molnár Pál/Kuslics Gergely (556 fa) azonban kikaptak a volt répcelaki Zapletán Zsombortól (624 fa).
A második körben Horváth Zoltán (578 fa) az utolsó dobásokig kiélezett mérkőzésen, de elvesztette a pontot Kozma Károly (588 fa) ellen. Ezt követően Tóth Áron és az őt cserében váltó Szabó Attila nem tudott szett pontot sem szerezni a kiváló eredményt gurító Karsai László ellen (663 fa).
A záró körben pályára lépő Móricz Zoltán (656 fa) a répcelaki csapat legnagyobb ütött fájával elhozta a második csapatpontot Jovetic Milan (589 fa) ellen. A nap utolsó párharcán Bóka Róbert pedig Kiss Norberttel nézett szembe. A vendégek tekése pedig a nap legjobb eredményével (683 fa) otthon tartotta a csapatpontot.
A végeredmény így 6-2 lett a Szeged javára, így vállalható vereséggel zárta az őszt a Répcelak csapata, akik a 4. helyről várhatják a februárban esedékes folytatást.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!