Komoly felkészülést követően indult útnak a magyar kick-box válogatott delegációja. Idén ugyanis Törökországban adtak egymásnak randevút a kontinens legjobb versenyzői, akik a győzelem reményében érkeztek Antalyába. Az erőpróbára népes mezőny gyűlt össze, akikre komoly megpróbáltatás várt, amennyiben érmesként szerették volna befejezni a küzdelmeket.

Az előzetesen vártaknek megfelelően talán az egyik legjobban várt Eb-jére közel ezer nevezés futott be. Több mint 40 ország 852 versenyzője bizonyított és ebben a mezőnyben bizonyíthatott az Agrobio Classic Kick-box és Box Club két sportolója is. Nem voltak könnyű helyzetben, de kiválóan megoldották a kisebb-nagyobb problémákat és eredményesen térhettek haza.

Holczmüller Bence élete első versenyén tisztességesen versenyzett és állta meg a helyét. Szoros mérkőzést vívott az új Európa-bajnokkal, akitől sajnos vereséget szenvedett, így mindkét szabályrendszerben 5. helyezett lett. Csejtey Gábor rutinos versenyzőként érkezett Törökországban és nem is vallott szégyent. Egy ezüst-, és egy bronzérmet szerzett a két szabályrendszerben. Felkészítükről Mayer Gábor, a klub elnöke gondoskodott.

Eredmények:

Csejtey Gábor
Master Class light-contact 63kg ezüstérmes
Master Class pointfighting 63kg bronzérmes

Holczmüller Bence
Felnőtt light-contact -89kg 5.hely
Felnőtt kick-light -89kg 5.hely

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!