Az 5 győzelemmel és 3 vereséggel a 6. helyen tanyázó OSE Lions látogat a listavezető és címvédő Falco otthonába az élvonalbeli férfi kosárlabda-bajnokság hétvégi fordulójában.

A sárga-feketék vendégei 77,1 pontot átlagolnak, ezzel a nyolcadik legjobbak a bajnokságban. Legeredményesebb játékosuk Djordje Dimitrevic, aki meccsenként 18,8 pontot dob átlagban, ehhez 32 percnyi meccsidőre van szüksége. A két csapat egymás ellen legutóbb februárban játszott, akkor 55-73-ra a szombathelyiek diadalmaskodtak Oroszlányban.

A Falco listavezetőként jó formában várja az összecsapást, bár szerdán a Bajnokok Ligája csoportkörének 4. fordulójában szoros meccsen fájó vereséget szenvedett a spanyol Murcia otthonában.

Az esélyekről a Falco vezetőedzője mondta el véleményét a klub közösségi oldalán.

– Mai ellenfelünk felemásan kezdte a szezont, aztán belelendültek és a szünet után jó formában vannak. Két jó csapatot is sikerült legyőzniük. Számunkra jó lesz újra az Arena Savariában játszani, bízom benne, hogy ismét kiváló hangulat lesz és győzelmet ünnepelhetünk – fogalmazott Milos Konakov.

A Falco – OSE meccsen 18 órakor dobják fel a labdát.  

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!