A Merkantil Bank Liga 18. fordulójában, ma délután az utolsó előtti helyen álló baranyai együttes érkezik a Haladás Sportkomplexumba.

A HR-Rent Kozármisleny – a Haladáshoz hasonlóan – túl van egy edzőváltáson, szeptember elején Tóth Lászlót Szekeres Zoltán váltotta a kispadon. Érdekesség, hogy az előző bajnokságban – akkor még az NB III-ban – a korábbi szombathelyi tréner, Aczél Zoltán irányította a mislenyi gárdát. A baranyai együttes nem szerepel túl fényesen a bajnokságban, 17 bajnokijából tízet elveszített, négyet megnyert, háromszor döntetlent játszott. Utoljára október 9-én győztek a kék-fehérek, akkor Budafokon nyertek 3-0-ra. Az azóta eltelt hat meccs közül viszont kétszer döntetlent játszottak és négyszer kikaptak. Legutóbb odahaza 1-1-re végeztek az ETO FC Győrrel. A Kozármisleny legismertebb futballistája a korábban az FTC-ben is futballozó Bartha László – a 35 éves játékos a mislenyiek házi gólkirálya négy találattal. De nem kell bemutatni az anno Szombathelyen is játszó középpályást, Kulcsár Kornélt sem. Érdekesség, hogy a Kozármisleny négy győzelméből kettőt is vendégként aratott.

Ami a hazai oldalt illeti, a Hali abszolút 50%-os teljesítménnyel áll, 6 győzelem, 5 döntetlen és 6 vereség áll a zöld-fehérek neve mellett, legutóbb Mosonmagyaróváron szenvedtek fájó vereséget. A 9. helyen álló szombathelyieknek a gólkülönbségen sem ártana javítani, hiszen jelenleg több a kapott, mint a szerzett találat.

Michal Hipp, a Hali mestere optimistán nyilatkozott a meccs előtt, mint mondta saját közönség előtt nyerni kell.

A Haladás – Kozármisleny mérkőzésen 15 órakor harsan fel a kezdő sípszó, az összecsapást élőben közvetítjük a Rohonci útról.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!