Elképesztő kreativitásról számolt be a The Sun magazin, a hírek szerint azért kerülhet börtönbe egy szurkoló, mert fizetett egy örömlánynak, és a hölgyről azt állította, hogy a felesége. A lap szerint ez most a módi a világbajnokságot rendező országban: a hölgyek úgy kísérnék el Katarba szurkolókat, hogy a partnerüknek adják ki magukat, és ezért 10 ezer és 20 ezer font (4,7 millió-9,5 millió Ft) közötti összeget kérnek.

Katarban és az Egyesült Királyságban számos oldal kínál olyan hölgyeket, akik meccsre mennének a szurkolókkal, és a feleségüknek adnák ki magukat, mivel Katarban tilos a házasságon kívüli szex. “Ha elkapják őket, a prostituáltak több éves börtönt kockáztatnak.” – mondta a lapnak egy drukker a katari vb-ről.

A házasságon kívüli szex és a homoszexualitás illegális Katarban, mindkettőért akár hét évig terjedő börtönbüntetés is kiszabható. Prostitúcióért az iszlám törvények három év börtönbüntetést szabnak ki. Amennyiben csaláson érik a bejelentkezett vendéget, mehet a bíróságra, ha belföldi, azaz katari prostival fülelnek le egy férfit, a nő három évet kap, de a „vendég” is büntethető.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!