A Haladás VSE súlyemelő szakosztálya hosszú évtizedek óta meghatározó szerepet töltenek be a honi palettán. Megannyi tehetséges sportoló mellett válogatottban is kimagasló eredményekkel kirukkoló versenyzőt adott már a zöld-fehér egyesület. Érdemes azonban az utánpótláskorú súlyemelők teljesítményét is figyelemmel kísérni.

A legutóbbi hétvégén Tatabányán adtak egymásnak randevút az ország legjobbjai. A Földi Imre Sportcsarnokban rendezték a 2022. évi Felnőtt Országos Bajnokságot, ahol kimagasló eredményt szállított Darabos Sára, a Haladás utánpótláskoró versenyzője. A felnőttek mezőnyben az 55 kilogramos súlycsoportban bizonyíthatott a tehetséges súlyemelő.

Darabos Sára az elmúlt időszakban is remekelt, így joggal fűzött nagy reményeket a versenyéhez Ligeti Ferenc edző és Márkus Erzsébet szakosztályvezető. A súlycsoportjában a népes mezőnyben az ezüstérmet sikerült megszerezni a még mindig szemtelenül ifi korú, fiatal sportoló. A Haladás VSE további versenyzőinek eredményeiről is hamarosan beszámolunk a Hungarysport oldalán.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!