A Vas Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokság csapatai már javában a téli pihenőiket töltik, mi pedig igyekszünk az ilyenkor szokásos összefoglaló cikkeinkben mindenkiről megemlékezni, ezúttal egy papíron többre taksált csapat gyengének mondható őszi teljesítményét vizsgáltuk. 

Játékoskerete alapján sokkal többet remélhettek csapatuktól a jánosházi drukkerek, akik nem lehetnek elégedettek a csapat 14. helyezésével. A gárda dolgát ugyan az egész ősz során nehezítették hiányzások, a 3 győzelem és 3 döntetlen mellett elért 9 vereség nem a legfényesebb mutató.

A félszezon közeledtével aztán tudni lehetett, hogy az edzéslátogatottság nem volt megfelelő (főként munka miatt nem értek rá a játékosok) és talán ez is lehetett az oka annak, hogy sok ki-ki mérkőzésen nem feléjük billent a mérleg, még akkor sem, ha a mérkőzés képe alapján jobban futballoztak, mint ellenfelük. 9 alkalommal kikaptak ugyan, ám ezek közül talán csak a 15. fordulóban a listavezető Haladás elleni zakó tűnik ki, a többi mérkőzésen szoros csatában maradtak alul, vagy legalábbis tisztes helytállást követően.

Rangadóikon sem volt szerencséjük, a Szarvaskend, a Rábapaty és a Sárvár ellen döntetlenre végeztek, míg Csepregen még vezettek is a félidőben, majd egy kiállítás megpecsételte a sorsukat. Beszédes adat, hogy a gólkülönbségük is a második legrosszabb a mezőnyben, csak a sereghajtó Bük rendelkezik gyengébb mutatóval.

A téli pihenő alatt azonban képesek lehetnek rendezni a soraikat és a tavasz során megmutatni, hogy igenis ennél többre hivatottak, mi pedig ehhez sérülésmentes felkészülést és sok szerencsét kívánunk!

TABELLA

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!