Hétfő este ismét hazai közönsége előtt lép pályára a címvédő Haladás VSE élvonalbeli futsal együttes. A szombathelyi csapatra ezúttal nagyon nehéz percek várnak, hiszen egyik legnagyobb riválisa a Mezei Vill FC látogat a vasi megyeszékhelyre. Ráadásul a szezon során már egyszer összemérte tudását a két érintett alakulat, akkor a Berettyóújfalu magabiztos sikert aratott.

Persze a történet teljességéhez tartozik, hogy Juanra Calvo együttese visszafogottan kezdte a bajnokságot és épp az említett 6-3-ra elveszített derbit követően veretlenül menetelnek Dróth Zoltánék. Ennek köszönhetően szépen ledolgozta hátrányát a vasi zöld-fehér különítmény és bár egy mérkőzéssel többet játszott riválisainál, átmenetileg listavezetői pozícióba is került.

Ezzel szemben ellentétes utat járt be a Mezei Vill, hiszen jól kezdte a szezont, azonban hatalmas meglepetésre vereséget szenvedtek a Nyíregyháza ellen. S egyelőre a dobogós helyek egyikének megszerzéséért vannak nagy csatában a többi résztvevővel. Megjósolhatatlan a találkozó kimenetele, az azonban biztos, hogy nagyot lép az alapszakasz első helyéért az a csapat, amely nyer a vasi megyeszékhelyen.

Haladás VSE – MVFC Berettyóújfalu
2022. december 12. – 18:30
Szombathely, Haladás Sportkomplexum

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!