Nem lehet panasza a szurkolóknak a címvédő futsal együttes eredményeire, formájára. A Haladás VSE kissé visszafogott szezonkezdés után magára talált és szeptember végén elszenvedett veresége óta gyűjtögeti a pontokat. A veretlenségének köszönhetően a hatodik helyről egészen a listavezető pozícióig menetelt Juanra Calvo tanítványai, ami a sikeresség egyik fokmérője.

Ugyanakkor a szerzett gólok terén is kiemelkedő a teljesítménye a zöld-fehéreknek. A 16. fordulót követően 89 lőtt góllal a liga legeredményesebb csapatának számít. (a Haladást követően a Kecskemét 75 szerzett találattal a második az eredményességi toplistán. – a szerk.) Ráadásul a védekezés is összeállt, mert a bajnokságban holtversenyben a legkevesebb bekapott góllal büszkélkedhet a vasi klub, a DEAC mellett.

Nem csoda, hogy ennyire jól szerepelnek Dróth Zoltánék, valamennyi közvetlen riválist kétvállra fektettek. Néhány hét leforgása alatt visszavágtak a szombthelyiek a Veszprémnek és a Berettyóújfalunak is – gólzáporos győzelemmel abszolválva ezeket a derbiket. December 18-án a 2022-es esztendő utolsó tétmérkőzésére készül a Haladás, ráadásul idegenbeli rangadóval zárja az évet.

Az Aramis SE sokáig vezette az NB I-es bajnokságot és a szezon során rendkívül masszív csapat benyomását keltette. Bár Szombathelyen belefutottak egy 9-2-es vereségbe, az idényben összesen háromszor kényszerültek fejet hajtani. Biztosan égnek a vágytól a budaörsi futsalosok a visszavágás reményétől. Ha jó formában lesz a Haladásm akkor bizony nagyon nehéz lesz őket megfogni.

Aramis SE – Haladás VSE
2022. december 19. – 19:50
Budaörs, Aramis SE Futsal Csarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!