A karácsonyi ünnepek árnyékában nagyon kevés sporteseményt rendeztek, ugyanakkor ez nem tartja vissza azokat a csapatokat, akik segíteni szeretnének. Így van ezzel az Agrobio Classic Kick-box és Box Club is, amely az elmúlt évben remek eredményeket szállított. Emellett pedig rendre segítő kezet nyújt azoknak, akik arra a leginkább rászorulnak. Így történt ezúttal is.

A korábbi években tapasztaltak szerint, a mostani kezdeményezés is nagy sikernek ígérkezik. Kovács Gábornak, a szombathelyi egyesület kötelékébe tartozó sportember felajánlására lehet licitálni. Egy igazi boxkesztyűt vihet haza az a szurkoló, aki január közepéig záruló aukción a legmagasabb összeget áldozza a sporteszközre. A kesztyű értékét növeli, hogy ismert sportolók látták el aláírásukkal.

Dedikálta Erdei Zsolt ökölvívó, Borics Ádám profi MMA harcos valamint Rákóczi Renáta kétszeres WAKO kick-box világbajnok is. A licitálás már elkezdődött és január 14-én délben ér véget. A kezdő licit 30 ezer forint, a befolyt összeget Félix gyógykezelésére ajánlotta fel a szombathelyi egyesület.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!