Népes mezőny és sok izgalom, ami várt a közönségre ezúttal is a Szilveszter Teremlabdarúgó Kupán. A Pannonsport Kft., a Szombathelyi Szabadidősport Szövetség, a városi önkormányzat és a Haladás VSE összefogásából valósult meg a rendezvény, amely közel négy évtizede várja a vasi megyeszékhelyre a sportág szerelmeseit. December 30-án pedig új és régi-új bajnokokat köszöntöttek.

A hölgyek elődöntőjében mindkét ágon a várt nagy csata jellemezte a mérkőzéseket. Ugyanakkor az esélyesek végig jobban domniáltak, így nem született meglepetés a női mezőnyben. A SZASZA Pizza gólokban gazdag találkozón lépett át a Kinizsi SK-n, míg a másik oldalról a Nyárád SE múlta felül a szimpatikus csapat benyomását keltő Aranylábúakat. Utóbbi elődöntőben 4-2-es eredmény született.

A döntőben így a két legjobb formában és hibátlan mutatóval rendelkező együttes jutott be. Itt viszont vérbeli teremfoci hangulatú finálé kerekedett a kora délutáni időpont ellenére. A hölgyek alaposan kitettek magukért, hogy saját csapatuk örüljön az aranypárharc végére. A jobb formának örvendő SZASZA Pizza végül felülmúlta ellenfelét, a Nyárádot és végzett az első helyen.

Az öregfiúk mezőnyében ezúttal is hasított a DON PEPITO, amelyben korábbi élvonalbeli tapasztalatokkal rendelkező labdarúgók is helyet kaptak. A nagyobb rutin és összeszokottság pedig az elődöntőben is sokat ért. Itt a Don Pepito 4-1-ra győzte le a PDR Alpok Bau Kft. együttesét. A másik ágon egy sokkal kiegyensúlyozottabb mérkőzés kerekedett és talán némi meglepetést is tartogatott.

A Május 1. Étterem csoportjának második helyéről érkezett a négy közé és hatalmas csatában 3-2-es végeredménnyel győzte le a FALCOLD gárdáját, amely a B-kvartett első pozícióját csípte meg. A döntőben aztán érvényesítette erejét a Május 1 Étterem, amely nem fékezett és látványos játékkal győzedelmeskedett a Don Popito felett, egy rendkívül kiegyenlített mezőnyben.

A nyílt kategóriában aztán akadtak meglepetések. Kezdve azzal, hogy a végső sikerre is esélyes és veretlenül menetelő Bunstift az első vereségével el is köszönt a középdöntők során. Az elődöntőkbe csak a második csoportkör első helyezettjei jutottak be, így a Futer Tűzifa az Szikra Autókozmetikával csapott össze és egy végletekig izgalmas derbin előbbi jutott a fináléba.

A másik ágon a Petrovics Apartmanház egy jóval egyértelműbb találkozón 5-2-re múlta felül a Tutto-Bene Scarpe csapatát. A fináléban két, rendkívül jól felkészült együttes lépett pályára, ahol a védekezések közti precizitás döntött. A Futer Tűzifa ráadásul a támadások hatékonyságában is felülmúlta ellenfelét, így végül az Ő nyakukba került az aranyérem.

Női
1. SZASZA Pizza
2. Nyárád SE
3. Kinizsi SK
4. Aranylábú Vastyúkok

Öregfiúk
1. Május 1. Étterem
2. Don Pepito
3. PDR ALpok Bau Kft.
4. FALCOLD

Nyílt
1. Futer Tűzifa
2. Petrovics Apartmanház
3. Tutto Bene SC Scarpe-Black Jack SE
4. Szikra Autókozmetika

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!