Ahogy korábban is beszámoltunk róla, rendkívül jól sikerült az idei Szilveszter Kupa. A kispályás labdarúgás jeles képviselői közel negyven éve már, hogy rendszeresen összegyűlnek a vasi megyeszékhelyen és mérik össze tudásukat. A hosszú évtizedek alatt már-már családias hangulatúvá vált a rendezvény és ennek jegyében visszatérő csapatok mellett kiemelt eseménnyé vált a szurkolók számára is.

Nem véletlenül, hiszen több, egykori és jelenleg is magasan kvalifikált játékos teszi tiszteletét a teremtornán. Akad, aki nézőként, de bizony vannak, akik résztvevőként csatlakoztak az idei rendezvényhez. Ezúttal közel félezer labdarúgó bizonyított a három nap alatt. A visszatérő nézőkkel és az együtteseket kísérő szakmai stábbal ez a létszám ezer fölötti volt minden egyes napon.

A színvonalas mérkőzésekről 8 női, 8 öregfiúk és 24 profi (nyílt kategória) gondoskodott a három nap során. A Haladás Sportkomplexum közönsége pedig nem panaszkodhatott. Bővelkedett ez a torna mindenben, ami széppé teszi a kispályás focit. Látványos cselek és gólok, határozott védekezés, bravúros védések színezték a 2022-es esztendő utolsó, kiemelt sportrendezvényét.

Aki pedig felidézné, milyen volt az élet a lelátón, a Horváth Imre fotóriporter összeállításából megteheti. Ismerős arcokból bizony a nézőtéren sem volt hiány, akik ugyanúgy átélték azokat a pillanatokat, amelyeket a pályán lévő játékosok is. Nézzük, milyen is volt ez a Szilveszter Kupa, a főszereplők szemszögéből…

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!