Eseménydús esztendőt zárt 2022-ben az élvonalban szereplő Haladás VSE futsal együttes. A Magyar Kupában meg sem állt az aranyéremig a vasi alakulat, majd a bajnokságban sem érték be kevesebbel Juanra Calvo tanítványai. Az új idényben kisebb hullámvölgybe került a zöld-fehér gárda, ellenben kemény munkával és hatékony játékkal decemberben már ismét a tabella élére ugrott a címvédő.

Hasonló folytatásban reménykedhetnek a szurkolók, akik december 19-e óta most láthatják ismét tétmérkőzésen kedvenceiket. A kupagyőztes az idei kiírásban a második fordulóban csatlakozik a mezőnyhöz és ezúttal is szeretné megvédeni elsőségét. Az első komolyabb akadállyal hétfő este kerülnek szembe a szombathelyi futsalosok, akik idegenben kellene kiharcolni a továbbjutást.

A másodosztály nyugati csoportjában érdekelt Tihany FC nem okozhat megoldhatatlan problémát. A Balaton-parti együttes stabil középcsapatnak számít az NB II-ben. Hat győzelem, egy döntetlen mellett hét vereséget számlál a Tihany, amely leginkább a kevés gólt kapó védekezésre építhet. A találkozó győztese pedig a legjobb 16 között folytathatja szereplését…

Tihanyi FC – Haladás VSE
2023. január 9. – 19:30
Tihany, Városi Sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!