A téli időszak minden alkalommal teret ad a kispályás labdarúgás szerelmeseinek, hogy hódoljanak kedvenc időtöltésüknek. Legyen szó játékosról vagy épp nézőről. A szombathelyi Szilveszter Kupát követően szinte valamennyi hétvégén pattogott a labda a vasi vármegye településein. Ezúttal minden szempár Bükre fog szegeződni, ahol két napon keresztül zajlik egy nívós torna.

A fürdőváros a 2000 decemberében elhunyt Szélesy Józsefre emlékezik a kispályás labdarúgó tornával, amelyre idén már 21. alkalommal kerül sor. A Büki Művelődési és Sportközpont, Könyvtár igazgatójának nevét viselő rendezvény célja, hogy népszerűsítse a sportágat, biztosítsa a sportolás lehetőségét a felkészülési időszakban valamint a névadó emlékének ápolása is fontos szerepet tölt be.

A Büki TK Labdarúgó Szakosztálya által megvalósított rendezvény első napján a csoportköröket bonyolítják le, majd a továbbjutók egyenes kiesési rendszerben döntik el a végső sorrendet. Érdemes lesz kilátogatni a büki sportcsarnokba, hiszen igazi klasszikus nagyágyúk is tiszteletüket teszik a tornán. Visszaköszönnek olyan csapatok, akik a kiemelt kupákon szintén állandó résztvevők.

Az emléktornán ott lesz a Futer Tüzifa, a Petrovics Apartmanház, és a Cristiano Pizzéria is. Résztvesz az eseményen a nádasdi, a büki, a csepregi és a lukácsházi együttes is. Népes mezőny gyűlik tehát össze a pénzdíjas tornán, ahol vándorserleg mellett 120 ezer forintos fődíjat is bezsebelhet a győztes csapat. A torna szombat reggel 8-kor kezdődik és tervek szerint vasárnap késő esti fináléval ér véget.

További részletek és a sorsolás ezen a linken érhető el!

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!