Hatalmas csatát vívott a legutóbbi játéknapon az Egis Körmend együttese a Szeged gárdájával a férfi élvonalbeli kosárlabda-bajnokság 16. fordulójában. A vasi piros-feketék kerete az elmúlt hetekben átalakult: érkezett Edwards, aki ott lehetett a Szedeák elleni derbin, Adams viszont még csak civilben követhette az eseményeket. Ráadásul több sérülés és betegség is nehezítette a vasiak dolgát.

Épp ezért volt nagy szükség Durázi Krisztofer kiugró teljesítményére. A tehetséges erőcsatár a Rába-partiak nyerő emberének bizonyult, hiszen 25 ponttal a mezőny meghatározó kosarasa volt. Ráadásul teljesítményének eredményeként a forduló legjobbjának járó elismerést is besöpörhette. Ezt a formát kellene hoznia a Kecskemét elleni, péntek esti rangadón is.

Már csak azért is, mert a két együttest, csak egyetlen hely és egyetlen vereség választja el egymástól a tabellán. Ráadásul a KTE a legutóbbi játéknapon Debrecenben aratott sikerrel hangolt a 17. fordulóra. Amelyik csapat győzedelmeskedik nagy lépést tehet előre és közelítheti meg az élmezőnyt. Kérdés csupán csak az, hogy melyik arcukat mutatják a főszereplők, amely kulcsfontosságú lesz ezen az estén.

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – Egis Körmend
2023.január 20. – 18:00
Kecskemét, Messzi István Sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!