Ceglédi VSE – AVUS 11-3 (3-1, 5-1, 2-0, 1-1) 

férfi vízilabda OB I/B 14. forduló – Ceglédi Városi Uszoda

A szombathelyi gólokat Berényi B. (2) és Maciejewski Andrzej (1) szerezték.

Az 1. negyed elején még minden rendben volt, a 3. perc végén Maciejewski révén az AVUS szerzett vezetést, majd sorozatban 3 hazai találat következett, 3-1.

A 2. negyed mélyütés volt a szombathelyieknek, 7 perc alatt 5 gólt lőttek a ceglédiek, csak a félidő hajrájában tudott szépíteni Berényi, 8-2.

A 3. negyed mindössze 2 gólt hozott, mindkettőt emberelőnyből szerezték a hazaiak Simon Balázs Ákos révén, 10-2.

A 4. negyed elején Berényi faragott a tekintélyes hátrányból, majd az utolsó percben Balaska vitte be a kegyelemdöfést, 11-3.

A nem várt mértékű vereséget követően Zoufal Norbert edzőt kérdeztük a miértekről.

Súlyos vereséget szenvedtünk, sajnos a meccs sorsa már az első félidőben eldőlt. Esélyünk sem volt, de jövünk fel, szerintem 2-3 hét biztosan kell, hogy újra jó állapotba kerüljön a csapat. Egyelőre ez ennyire volt elég, sajnáljuk a hibákat, gratulálunk a Ceglédnek, jobbak voltak nálunk. Nincs időnk megállni, mennünk kell előre, gyorsan össze kell szedni magunkat, mert szombaton újabb, ha lehet még nehezebb meccs vár ránk – fogalmazott az AVUS trénere.

Az OB I/B állása: 1. DVSC-Master Good 39, 2. Invictus 34, 3. ASI DSE 33, 4. Cegléd 27, 5. AVUS 27…14. Kecskemét 0 pont.

A következő fordulóban is rangadó vár a szombathelyiekre, a tabella 2. helyén álló Invictus otthonában, az újszilvási uszodában szerepelnek majd szombaton déltől. 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!