Rohamléptekkel közeledik a férfi élvonalbeli futsal-bajnokság alapszakaszának vége. Ezt követően az alsóházi résztvevők a kiesés ellen küzdenek, míg a felsőházban a dobogós helyekért szállnak ringbe a csapatok. Három játéknapra kerül még sor és a listavezető Haladás menetrendje nem okozhat fejfájást a címvédőnek. Két kiesőhelyen álló együttes mellett a DEAC vár Juanra Calvo tanítványaira.

Hétfő este a 20. fordulóban a listavezető otthonába látogat a sereghajtó ELTE-BEAC gárdája. A papírforma könnyű hazai győzelmet ígér. A fővárosi csapat nincs túl jó formában, hiszen az elmúlt hetekben valamennyi tétmérkőzését elveszítette. Az utolsó helyen álló együttes egyetlen győzelmet és döntetlent jegyez, ráadásul 95 kapott góllal az élvonal leggyengébb védelmével rendelkezik.

Ezzel szemben a szombathelyiek 97 lőtt találattal a legerősebb támadósorát jegyzi. A Haladás legutóbbi 16 mérkőzésén maradt veretlen, ez elsöprő fölényt ígér a Haladás Sportkomplexumban megrendezendő összecsapáson. Az alapszakasz során már egyszer találkozott a két együttes, akkor a vasi zöld-fehérek 12-1 arányú sikert értek el. Hétfőn pedig tovább javíthatja mérlegét a címvédő.

Haladás VSE – ELTE-BEAC
2023. január 30. – 18:30
Szombathely, Haladás Sportkomplexum

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!