A téli időjárás dacára szép számmal vettek részt a sportbarátok a Vasi Terepfutó Sorozat idényt megnyitó programján. Február 10-én pedig már a második felvonásra kerül sor. Ezúttal a szervezők ismert és a természetjárók által kedvelt ösvényekre csábítja a terepfutókat. A helyszín pedig az a szombathelyi Parkerdő lesz, amely az egyik legismertebb a szabadidősportokat kedvelők számára.

A szombat délelőtti gyülekezőt követően különböző távokon vehetnek részt a fiatalok és az idősebbek is. A szervezők ígérete szerint jól követhető és izgalmas ösvényeken haladnak majd a terepfutók. Az időmérésre a SportIdent időmérő rendszert használják majd. Kategóriánként jutalmazzák majd a legjobb három sportolót, akik díszoklevelet és ajándékokat kapnak.

Változás is lesz, hiszen ezúttal nem rajtszámot kapnak a résztvevők, hanem speciális, rajtszámmal nyomtatott trikót kapnak a futók. Mindegyik egyedi azonosítóval rendelkezik. Érdekesség, hogy a sportbarátok befutóérmet kapnak és akik a három futamot teljesítettek mozaikként egy nagy éremmé tudják ezeket a medálokat összeilleszteni. Érdemes tehát futva kezdeni ezt a hétvégét.

Kategóriák:

  • Mini-run 2km: fiú/lány 0-10; 10-15 (ez a kategória kézi időméréssel kerül megrendezésre, illetve nem befutóérmet és rajtszámos pólót, hanem oklevelet kapnak a sikeres teljesítők. Ezen kategóriák győzteseit is hirdetjük az eredményhirdetésen).
  • 5km: férfi/női 10-15; 16-20; 21-35; 36+
  • 10km: férfi/női 16-35; 36-55; 56+
  • 20km: férfi/női 16-35; 36-55; 56+

TOVÁBBI RÉSZLETEK EZEN A LINKEN

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!