AVUS – DVSC_Master Good 7-13 (3-3, 1-2, 2-5, 1-3)

OB I/B-s vízilabda-mérkőzés – Szombathely, AVUS-Aréna

A szombathelyieknél Hajmási András 3, Szőke Szabolcs 2, Makrai Kornél és Kovács Kevin 1-1 alkalommal volt eredményes.

Az 1. negyed elején a debreceniek szereztek vezetést, ezt Hajmási A. akcióból egalizálta, 1-1. Ezt követően kettővel is megléptek, de Makrai akcióból és Szőke emberelőnyből szerzett találataival újra egyenlő volt az állás, 3-3.

A 2. negyedet is a listavezető kezdte jobban, majd Szőke Sz. akcióból szépített, 4-5.

A 3. negyed első 3 percében teljes rövidzárlat volt tapasztalható a szombathelyieknél, 3 gólt is kaptak az AVUS pólósai, majd Hajmási A. egymás után kétszer is akcióból szépített, 6-8. Az utolsó játékperc megint a vendégeké volt, az újabb 2 gól eldöntötte a meccset, 6-10.

A 4. negyedet is újabb 3 vendég találat nyitotta, majd a hajrában Kovács K. emberelőnyből kozmetikázott az eredményen, 7-13.

A meccs értékelését ezúttal is Zoufal Norbert edzőtől kértük.

– Nagyon sajnálom, hogy így alakult az összecsapás, csalódott vagyok, hogy ilyen különbség alakult ki a 2 csapat között. A félidőig rendben voltunk, a harmadik negyed elején és végén pedig két rövidzárlatunk is volt. Fegyelmezetlen játékosaink egyéni hibái miatt már nem tudtunk visszajönni a meccsbe. Kielemezzük majd a meccset, de a DVSC nem véletlenül vezeti a tabellát, három játékosuk az OB I-ben is megállná helyét. Nincs gond, megyünk tovább – fogalmazott a szombathelyiek trénere.

A tabella állása 17 forduló után: 1. DVSC-Master Good 48, 2. ASI DSE 39, 3. Invictus 37, 4. Cegléd 33, 5. VIWA OSC 33, 6. AVUS 30, 7. YBL WPC 30…14. Kecskemét 0 pont.

Az AVUS szombaton 11.30-tól az YBL WPC vendége lesz. 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!