Mint egy falat kenyér, úgy kellett a legutóbbi fordulóban begyűjtött győzelem az Egis Körmend számára. A hullámzó teljesítménnyel kirukkoló vasi kosarasok ugyanis mindenképpen szeretnének a legjobb nyolc csapat közé jutni, ehhez pedig minden pontra égetően nagy szükségük van. A Debrecen elleni sikernek köszönhetően átmenetileg fellélegezhettek a körmendi játékosok.

Ugyanakkor a hátralévő találkozók létfontosságúak, amennyiben nem szeretné feladni a jelenlegi hetedik helyét Kocsis Tamás alakulata. A Falco és az Atomerőmű elleni párharc sem lesz könnyű, de a 24. forduló párosítása a Szolnokkal megvívandó összecsapás szintén nagyon nehéz perceket tartogatnak a Rába-partiak számára. Nehéz megjósolni a találkozó kimenetelét.

A Szolnok ugyanis a legutóbbi fordulóban ugyan nyert, de előtte botlottak a Tisza-partiak. A Körmend számára pedig nemcsak a rájátszás elérése, hanem a visszavágás reménye is fűtheti a játékosokat. A decemberben megvívott párharcot ugyanis meglepően simán, 106-55 arányban veszítette el a vasi gárda. Izgalmas találkozónak ígérkezik tehát a szombati rangadó.

Egis Körmend – Szolnoki Olajbányász
2023. március 18. – 18:00
Körmend, Városi sportcsarnok

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!