A hétvége során beindultak a küzdelmek a Vas Megyei II. osztályú labdarúgó bajnokság déli csoportjában is, ahol a 14. fordulót rendezték meg, míg az északi csoportban a 18. játéknapra került sor. 

Jegyzőkönyvek, tabella

Rögtön rangadóval kezdődött a tavasz a déli régióban, hisz a listavezető Csákánydoroszló a második helyen álló Nádasd csapatát fogadta. A találkozó egy vendég öngóllal indult, ezt követően pedig már csak büntetőből született gól, igaz, abból hármat is megítélt a játékvezető, kettőt ebből a hazaiak javára, akik ezzel meg is nyerték a találkozót. Sima győzelmet aratott a Gyöngyöshermán a Rum ellen, míg az Egyházasrádóc a Vasszécseny otthonából hozta el a 3 pontot. Izgalmasnak ígérkezett a horvátnádaljai csapat tanakajdi vendégjátéka, amely négy gólos döntetlent hozott.

Jegyzőkönyvek, tabella

Az északi régió rangadójának a második helyen álló Uraiújfalu és a harmadik helyen tanyázó Gencsapáti derbije ígérkezett, melyet utóbbi csapat otthonában rendeztek meg. A gencsiek igyekeztek nyomást helyezni ellenfelükre az egész mérkőzés során, ám az újfalusiak jól sáfárkodtak a helyzeteikkel, na meg a hazaiak hibáival, így 3 ponttal térhettek haza. Az éllovas Újperint gólzáporos győzelmet aratott a Boba ellen, a kemenesi rangadót pedig a Kemenesmagasi nyerte meg. Múltheti vereségét követően hazai környezetben igyekezett javítani a Lukácsháza együttese, ám végül a hosszabbításban elbuktak két pontot a Sé ellen.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!