Rendkívül sűrű volt a Haladás-Viktória élvonalbeli női labdarúgó együttes menetrendje az elmúlt napok során. A hosszúra nyúlt téli felkészülés jól sikerült a vasi gárdának, amelynek keretén végigsöpört egy sérüléshullám a március eleji szezonkezdésig. Ettől függetlenül jól indult az idény Markó Edina tanítványai számára, akik a Magyar Kupában 2-1-es sikerrel alapozták meg a tavaszt.

Azóta viszont a megfiatalított keret a Győr elleni bajnokin és kupafordulón is fejet kényszerült hajtani, míg a Ferencváros ellen 80 percig jól tartotta magát a szombathelyi klub. Az igazán fontos találkozók viszont ezután következnek a Viktóriás lányok számára. A következő hétvégén ugyanis idegenben vár rájuk egy kiemelten fontos összecsapás.

Az eredeti tervek szerint szombaton játszotta volna a Puskás Akadémia FC elleni derbijét a szombathelyi csapat, de a sporttelevízió műsorára tűzte ezt a rangadót. Ennek eredményeként vasárnap délután 15:45-kor indul útjára a labda, ahol a vasi együttes vezetőedző reményei szerint három ponttal gazdagabban érkeznek haza a felcsúti Pancho Arénából.

Simple Liga 15. fordulójában megrendezendő találkozón a PAFC lesz az esélyesebb, hiszen 24 ponttal a negyedik helyen állnak. Ugyanakkor a szombathelyi együttes az őszi összecsapáson háromszor egalizáltak a 3-3-ra végződött mérkőzésen.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!