A gála szervezési feladatairól, előkészületeiről, jótékonysági céljairól ITT már olvashattak, most jöjjenek a főszereplők.

A szervezőkkel együttműködő Magyar Honvédség kötelékében szolgáló sportolók közé tartozó Seregély Gyöngyi a gálán is megmutatja magukat. A 13 éve karatéka edzőként is bontogatja szárnyait, már ügyes tanítványai is vannak. A répcelaki sportoló sikereiről már több alkalommal értesülhettek oldalunkat böngészve is, legutóbb a helyi küzdősport gáláról írt összefoglalónkban tűnt fel, korábban pedig a hónap sportolónője címet is kiérdemelte nálunk.

Seregély Gyöngyi Sárváron magyar bajnoki övért küzd majd meg.

A répcelaki karatéka jelenleg önkéntes műveleti tartalékos katona és céljai között szerepel, hogy szerződéses állományba szeretne átlépni és kiképzőként szolgálni.

A zalaegerszegi Molnár Benjámin, profi MMA sportoló szintén ismert olvasóink előtt. A tavalyi gálán is kiváló eredményt ért el, legutóbb pedig Szlovéniában aratott sikert, igazi közönségkedvenc. Benji 34 éves, de Gyöngyivel ellentétben még nem a visszavonulás foglalkoztatja, hanem a rá váró gálamérkőzés. Kérdésünkre elmondta, hogy a fiatal indonéz születésű, álló bunyós riválissal szemben a saját technikáját, birkózó múltjából származó tudását akarja érvényre juttatni.

A gongszóig alig több mint 2 hét van hátra. A jótékonysági gála ültető mérkőzése a feltörekvő harcosoké lesz, a választás két fiatal titánra esett, akik a magyar bajnoki övért küzdenek meg. Ezt követően a felnőtt versenyzőké lesz a főszerep: K1 és MMA szabályrendszerben 10 mérkőzés lesz látható a gálán 18 órától 21.30-ig.

Az est fő mérkőzései :
– Dömök Ákos (Magyarország) vs. Mirko Jovanovic (Szerbia) – MMA, 70 kg
– Boldog Martin (Magyarország) vs. Nedan Dunovic (Bosznia-Hercegovina) – MMA, 72 kg
– Seregély Gyöngyi (Magyarország) vs. Mészáros Mercédesz (Magyarország) – kyokushinkai karate – Magyar Bajnoki öv -65 kg
– Vas Gábor (Magyarország) vs. Jurick Soekhai (Hollandia) – Nemzetközi bajnoki öv címmérkőzés – K1, 76 kg
– Molnár Benjámin (Magyarország) vs. Quincy Makatita, a ,,Tigris” (Indonézia) – MMA 63 kg

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!