Péntektől “2023.évi Alpok Dent Tenisz CSB-Szombathely” elnevezéssel kezdődnek el az izgalmas teniszcsaták, mivel az Alpok Dent Kft. névadó szponzorként áll a kezdeményezés mögött.

– A tavalyi 12 csapatos részvételt is sikernek könyveltük el a város sportvezetőivel együtt, idén pedig bővült a létszám, a nyílt (korhatár-mentes)  kategóriában 6 csapat, míg a +50 éves korhatáros kategóriában 7 csapat nevezett. A mérkőzések a kiváló adottságokkal és pályákkal rendelkező Savaria Tenisz Club pályáin lesznek lebonyolítva, zömében péntekenkénti 16 órás kezdéssel. A csapatok kategórián belül körmérkőzéseket játszanak, mindenki találkozik mindenkivel, egy mérkőzés két szingli és egy páros meccsből áll, az eredmény vagy 3:0, vagy 2:1 arányban mindenképpen el fog dőlni alkalmanként – tudtuk meg Palotai Zoltán versenyigazgatótól.

A pénteki első nap versenyprogramjáról megtudtuk, hogy a korhatár nélküli kategóriában két összecsapás is lesz: a Kettőshuba csapata a Love Game együttessel, míg a Tennis Classik a Vasvári Tenisz Team-mel találkozik.
A +50-es kategóriában az N.L.G. az Álprofik csapatával küzd meg a győzelemért, mindhárom mérkőzés 16 órakor kezdődik.

A szervezők és a Szabó Péter vezette Savaria Tenisz Centrum szeretettel várja a drukkereket és érdeklődőket.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!