Zsinórban öt bajnoki győzelem után ezen a hétvégén idegenben lép pályára az SZKKA felnőtt csapata: a 26. forduló vasárnap délutáni programjában a DVSC SCHAEFFLER U19-es együtteséhez látogatnak a Pődör-tanítványok. A formát tekintve bizakodva várhatják az idegenbeli összecsapást a szombathelyi kézisek, de az NB I-be visszajutás már nem csak a saját kezünkben van, a feljutó helyen álló Vasas és a Kozármisleny mögött is egy pont a hátrány.

Az NB I-es remények életben tartásához már nem hibázhat, minden hátralévő meccsét meg kell nyernie Pődör Zoltán csapatának és bár esélyesként utaznak Debrecenbe, nem ígérkezik sétagaloppnak a fiatalokból álló DVSC U19 elleni összecsapás – írta meg a klub honlapja.

A DVSC SCHAEFFLER U19-es csapata 12 győzelemmel, 1 döntetlennel és 11 vereséggel a tabella hetedik helyén tanyázik. Két jó formában lévő gárda fog összecsapni a Hódos Imre Sportcsarnokban, ugyanis a debreceni fiatalok is megnyerték legutóbbi három bajnokijukat, előtte pedig csak négy góllal kaptak ki a Kozármisleny otthonában.

Hazai pályán kifejezetten veszélyes ellenfél a DVSC U19, utoljára januárban találtak legyőzőre hazai környezetben, viszont ami még az SZKKA mellett szól, hogy az őszi szezonban december elején kiütéses, 21 gólos győzelmet arattak ellenük az egyetemi csarnokban (40-19).

Az NB I/B állása: 1. Vasas 40 (25), 2. Kozármisleny 40 (25), 3. SZKKA 37 (24), 4. Eszterházy 34 (26)…DVSC U19 25 (24) pont/forduló. 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!