Kisebb kihagyás után folytatódott a Visszatérő Erő sikertörténete. A téli pihenőt és felkészülést követően komoly erőpróbákon vesznek részt idén is az erősport jeles képviselői. A korábbi évekhez hasonló eredményességet szeretnék ezúttal is megismételni Sztanek Sándorék, akik a legutóbbi hétvégén érmes helyezésekkel rukkoltak ki egy nemzetközi erőfelmérőn.

Csehországban gyűlt össze az erősportág színe-java, Trutnov adott otthon a 4. GPC Erőemelő Világkupának. Ezúttal Strict Curl-ben, azaz bicepszezésben kellett számot adnia a mezőnynek a tudásáról. Hogy milyen magasan kvalifikált versenyről van szó, jól tükrözi, hogy a hazai erősemberek mellett érkeztek lengyel, brit, ukrán, grúz, német, bolgár, szlovák és magyar sportemberek is.

A mezőnyben ott voltak a Visszatérő Erő színeit képviselő sportolók is. A -75 kilogrammosok kategóriájában indult Hluzin Marián, aki súlycsoportjában nem talált legyőzőjére és végül az első helyen végzett. Abszolút kategóriában pedig az előkelő harmadik helyet szerezte meg. Sztanek Sándor Ádám a 82.5 kilogrammosol mezőnyében végül bronzérmet szerzett.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!