Gólzáporos hétvégén vannak túl a csapatok a Vas Megyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban, a 28. játéknapon mindkét éllovas eljutott egy tucatig, a sereghajtó pedig ezúttal 8-at kapott. 

Nehéz meccset nyert meg a létszámgondokkal küzdő Jánosháza otthonában a Rábapaty együttese. A házigazda sokáig vezetett, de az utolsó 10 percben már nem sikerült megfékezniük a vendég támadásokat.

Igazi ki-ki mérkőzést hozott a Vasvár és a Celldömölk derbije, a két jó formában lévő együttes ütközetét pedig a helyzeteivel jobban sáfárkodó hazaiak nyerték.

Magabiztos sikert aratott szintén saját közönsége előtt a Sárvár csapata, akik a Csepreget látták vendégül, és végül egy remek első félidőt produkálva be is húzták a találkozót.

Egyaránt 12-12 gólig jutott a két éllovas: a Király SE a szombati nap során ledolgozta a 12 gólos hátrányát a Haladáshoz képest, ám a másik szombathelyi együttes csak vasárnap játszotta le soros bajnokiját, amelyen újra vissza is állították az 1 tucatnyi különbséget. A szabályalkotás egyik érdekes pontja, hogy a bajnokság végén azonos pontszámnál a gólkülönbség rangsorol az együttesek között, noha talán az egymás elleni eredmény igazságosabb mérőszám lenne.

8 gólt rúgott a sereghajtónak a Répcelak, kihasználva a Celldömölk és a Vép botlását, ugyanis a vépieknek sem sikerült győzniük Körmenden.

TABELLA

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!