A Vas Megyei II. osztályú labdarúgó bajnokságokban is rendeztek egy fordulót a hétvége során. A másodosztályban a mezőny zöme vasárnap vívja mérkőzéseit, ezúttal viszont nem volt szerencséje a csapatoknak, mivel a hét utolsó napján rengeteg eső esett, így több találkozó is elmaradt, ahol pedig játszottak, ott sem volt egyszerű a helyzet.

Jegyzőkönyvek, tabella

Fenti leírásunk sem Lukácsházán, sem pedig Uraiújfaluban nem állja meg a helyét, mindkét helyszínen kiválóan előkészített pálya fogadta a mérkőző csapatokat. Az északi régióban a legtöbb találkozó sima volt, a Sé és a Pecöl fordulatos derbije viszont csak a 91. percben dőlt el. Az Uraiújfalu mérkőzésére ki is látogattunk: a házigazda már a találkozó legelején magához ragadta a kezdeményezést, majd esélyt sem adva ellenfelének további gólokkal biztosította be 3 pontját.

Jegyzőkönyvek, tabella

A déli régióban nem minden találkozó zajlott le, ám azért itt is akadtak érdekességek. Egyaránt 1-1 gól döntötte el a Körmend – Őriszentpéter, valamint a Rum – Egyházasrádóc összecsapást, ám míg előbbin a hazai, utóbbin a vendég együttes örülhetett. Az Egyházasrádóc ezzel lépéselőnybe is került a rumiakkal szemben. 6 gólos döntetlent hozott a Szentpéterfa – Rábatótfalu derbi, és szintén 6 gól esett a Gyöngyöshermán – Csákánydoroszló ütközeten is, ám ennek igazán csak a vendégek örülhettek.  A listavezető a következő körben már a bajnoki címét is bebiztosíthatja.

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!