Már két konkrét visszautasításon túl van a párizsi együttes Kylian Mbappét illetően. A Real Madrid egyszer a fiatal kora miatt vétózta meg támadójának csapatváltását, majd a Paris Saint-Germain vezetősége azután táncolt vissza az egyességtől, miután úgy tűnt sikerült megállapodni minden részletről. Sokáig azonban nem fogja visszatartani a francia gólvágót a klub.

Az utolsó megállapítást spanyol lapértesülésekre alapozzák, miután a Marca újságírója, Carlos Carpio a Blanca Remontada egyik közösségi oldalon beszélt a francia támadóról. 2023 nyarán aligha születik megállapodás a két érintett klub között, ugyanakkor jövőre aligha lesz kétséges a csapatváltás. Egyrészt a támadó, másrészt a királyi alakulat miatt.

A tudatos építkezés jegyében – no és az újabb visszautasítás, időhúzás helyett – idén nyáron a Real célkeresztjében Jude Bellingham megszerzése lesz az elsődleges feladat. 2024 nyarán viszont mindenképpen szükségessé válik a Madrid számára egy csúcsék, hiszen Benzema kora miatt aligha tudja tartani majd azt a színvonalat, amely a spanyol klubnál elvárás lesz.

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!