Újra “nagyüzem” volt a Savaria Tenisz Centrum kiváló minőségű salakpályáin, ahol a közelmúltban lezúduló rengeteg eső ellenére is minőségi feltételek fogadták a fehér sport szerelmeseit. Péntek délután hat csapat lépett a pályákra.

A férfi nyílt bajnokság keretében a Tennis Classic csapata a tavalyi kategóriagyőztes Bonus Shop csapatát 2:1 arányban győzte le. A szinglik Süle Róbert-Molnár Bálint 2:0, majd Rózsavölgyi Zoltán-Sáfrány Ákos 2:0 eredménnyel értek véget.
A párosban szépített az apa-fia Bónus Shop páros: Molnár Róbert/Molnár Bálint- Süle Róbert/Rózsavölgyi Zoltán 2:0. Így alakult ki a 2:1 arányú Tennis Classic siker.

A férfi +50-es kategóriában a Harangláb csapata 2:1-re verte az Álprofik együttesét.
Egyesben 1:1-re álltak a felek (Takács Zsolt-Rezsnyák Péter 2:0, majd Németh Gábor-Catomio János 1:2), aztán jött a mindent eldöntő páros, ahol a Haranglábból Takács Zsolt/Jàkfalvi Zoltán duó az Álprofiból a Kupi Kálmán/Bodonczy Róbert párost verte nagy csatában champion tie break-ben 10:8-ra.

Pályára lépett idén először a tavalyi +50-es bajnok, a Palatinus csapata is, pénteken övék volt a nap legnagyobb különbségű győzelme, Palotai Zoltánék 3:0 arányban verték a jó erőkből álló N.L.G. együttesét.
Egyesek: Kiss Ferenc-Bilics László 2:0, Pálóczy László-Dobos Csaba 2:0,
Páros: Pálóczy László/Palotai Zoltán-Bilics Laszló/Polyák Kálmán 2:0

Folytatás pénteken 16 órakor, újra a Savaria Tenisz Centrumban.  

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!