A Vas Vármegyei I. osztályú labdarúgó bajnokságban véget ért az őszi szezon, a csapatok a mögöttünk hagyott hétvégén utoljára léptek pályára 2023-ban, így minden együttes igyekezett az utolsó erőtartalékokat is megmozgatni. 

Jegyzőkönyvek

 

Sokáig remekül állt a szénája a Csepregnek a Király SE ellen, ám a második etapban sikerült fordítani Halmosiéknak, és végül begyűjtötték a 3 pontot Csepregen is.

Két gólos idegenbeli sikerekből nem volt hiány a 15. fordulóban: a Vasvár Nádasdon, a Sárvár Csákánydoroszlóban, míg a Vép Rábapatyon nyert ilyen arányban. A Sárvár a hajrában, míg a vépiek a találkozó elején biztosították be sikerüket, a Vasvár pedig az első és a második etapban is eredményes tudott lenni.

Remek mérkőzést hozott a sereghajtók ütközete, amely egészen a hajráig szorosan alakult, ám a körmendiek az utolsó percekben végérvényesen eldöntötték a 3 pont sorsát. Ezzel a sokáig nyeretlen piros-feketék az utolsó napon két együttest is megelőzve térhettek pihenőre.

Elképesztő izgalmakat, fordulatokat és indulatokat hozott a Söpte és a Szentgotthárd ütközete. A vendégek végül az utolsó szűk negyedórában emberhátrányban is megtudták őrizni egygólos előnyüket, ezzel pedig zsinórban a negyedik sikerüket aratták.

A forduló meglepetését a 2023/24-es szezon egyik meglepetéscsapata szolgáltatta: a Szarvaskend idegenben lőtt féltucatot a Celldömölknek. Az első játékrész végén még a hazai alakulat vezetett, ám a második 45 percben gálázott a szarvaskendi gárda.

Idei utolsó első osztályú összefoglalónkat a listavezetővel zárjuk, akik 1 gól híján egy tucattal örvendeztették meg szurkolóikat.

A Haladás II. – Táplán SE első pillanatait meg is örökítettük.

A tizenegy gólból ötöt a házi gólkirály Pruska Dániel vállalt, de Faggyas Milán is betalált négy alkalommal, Tóth Máté pedig kétszer volt eredményes.

TABELLA

 

Honlapunkon megjelenő kiemelt tartalmakat a Vasi Korall Kft. támogatja!